Hozzávalók:
8 szelet karaj
kevés olaj
15 dkg juhtúró
só, bors, izlés szerint fokhagyma
a juhtúróba 1 tojás fehérje felverve
snidling
1 kg burgonya
bazsalikom és ismét fokhagyma izlés szerint
A kivert, éppen csak sózótt, jól megborsozott húst megkentem a juhtúrós krémmel, amibe fokhagymát, snidlinget és a keményre felvert tojáshabot tettem, majd feltekertem. Egy serpenyőbe kevés olajon hirtelen körbesütöttem őket. A visszamaradt olajjal összekevertem az előfőzött burgonyát, meghintettem fokhagymával, bazsalikommal. Azután a karaj tekercseket sütőzacskóba tettem és 180 C°-os sütőbe dugtam a a burgonyával együtt kb. 30 percre.
1 megjegyzés:
Ezt ma kipróbálom! nagyon jól hangzik, remélem sikerem lesz vele! :) Xandokán
Megjegyzés küldése