Fregula sarda: tarhonya szárd módra, édesköménnyel, juhsajttal
A recept chili&vanília blogjáról származik. Amikor elolvastam a Magyar Narancsban, túlzottan nem is izgatott a dolog, mert gyermekkorom sóher időszakára emlékeztetett. Sokszor készített édesanyám krumplis tarhonyát, aminek az ízesítése az évszakoktól függően változott. Az én kedvencem a tavaszi, nyár eleji volt, mert ezeket zöldfüszerekkel és sajttal ettük. ( Anyukám nagyon kreatívan, mai is korszerűnek tekinthetően főzött) Természetesen az édesköményt nem ismertük, mondjuk helyette volt a krumpli a tarhonyában.
Életem párja nem a blogokat, hanem az újságokat bújja, így aztán elkerülhetetlen volt, hogy a szeme elé kerüljön a recept. Tehát ma reggel sürgősen be kellett szerezni egy édesköményt és valami jó féle sajtot hozzá. Nagyon finom , egyszerű és gyors ebéd volt.
Életem párja nem a blogokat, hanem az újságokat bújja, így aztán elkerülhetetlen volt, hogy a szeme elé kerüljön a recept. Tehát ma reggel sürgősen be kellett szerezni egy édesköményt és valami jó féle sajtot hozzá. Nagyon finom , egyszerű és gyors ebéd volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése