Ez a krém az én igazi kedvencem. Készítem télen, készítem nyáron, mert imádom. Már feltettem a blogomra, de a mostani az igazi, mert a kertemben szedett friss, gyenge és illatos kaporral izesítettem, szóval verhetetlen!
Hozzávalók:
20 dkg márványsajt
10 dkg vaj(margarinnal nem helyettesíthető)
2 gerezd fokhagyma( jelen esetben már új, idei)
1 csokor kapor
20 dkg márványsajt
10 dkg vaj(margarinnal nem helyettesíthető)
2 gerezd fokhagyma( jelen esetben már új, idei)
1 csokor kapor
A márványsajtot finom reszelőn a fokhagymával együtt lereszelem, majd a puha vajjal és az apróra vágott kaporral összekeverem. Néhány órára a hűtóbe teszem, hogy összeérjen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése