2009. augusztus 9., vasárnap

Répasaláta


Gyakran, most éppen hetente, télen, nyáron, mindig készítem, mert szeretjük. Változtatások persze folyamatosan történnek ez ügyben, most egy lightos változat következik. 4 megtermett répa (kb. 80 dkg) reszelve, 2 gerezd fokhagyma, 1 citrom leve, 1 mk. csípős paprika, 2 evőkanál méz, olívaolaj, szezámmag és szeletelt mandula ízlés szerint, petrezselyem a hozzávalók, amiket jól összekeverek. Van, amikor gyömbért, borsot is adok hozzá. Van, amikor diót adok hozzá, akkor rukkolát teszek hozzá zöldként és akkor egészen más az íze.

1 megjegyzés:

murok marci írta...

de jó, épp van egy nagyobb adag répa a hütöben. készítem is a héten a különféle variációkat.

 
Harcolj a spam ellen! Katt ide!