Gyakran, most éppen hetente, télen, nyáron, mindig készítem, mert szeretjük. Változtatások persze folyamatosan történnek ez ügyben, most egy lightos változat következik. 4 megtermett répa (kb. 80 dkg) reszelve, 2 gerezd fokhagyma, 1 citrom leve, 1 mk. csípős paprika, 2 evőkanál méz, olívaolaj, szezámmag és szeletelt mandula ízlés szerint, petrezselyem a hozzávalók, amiket jól összekeverek. Van, amikor gyömbért, borsot is adok hozzá. Van, amikor diót adok hozzá, akkor rukkolát teszek hozzá zöldként és akkor egészen más az íze.
2009. augusztus 9., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
de jó, épp van egy nagyobb adag répa a hütöben. készítem is a héten a különféle variációkat.
Megjegyzés küldése