2009. szeptember 20., vasárnap

Sült csirkemell petrezselyemszósszal, gyömbéres sárgarépával



A sült csirkemellhez tálalt mártáshoz hatalmas csokor petrezselymet apróra vágtam. 1 kis fej lila hagymát, 2 gerezd fokhagymát, egy kis csipős zöldparikát megfuttattam olíva olaj és vaj keverékén. A hozzátett petrezselymet sóztam, borsoztam, kavargattam, pároltam. 1 kis doboz tejfellel, 1 csapott evőkanál étkezési keményítővel behabartam.
A sárgarépát a kedvesem legyalulta, pedig becsület szavamra nagyon szeretem vagdosni, de hát most siettem. Vaj , olíva olaj keverékén pároltam, sóztam 2 gerezd fokhagymát,ujjnyi gyömbért reszeltem hozzá. Finom, könnyű ebéd volt.

Nincsenek megjegyzések:

 
Harcolj a spam ellen! Katt ide!