2011. november 27., vasárnap

Lazac mentás zöldborsóval

A gyors ebéd tipikus példája 2 személyre. 40 dkg mélyhűtött borsót teáskanálnyi vajon, kevés sóval meghintve megpároltam. Végül egy evőkanálnyi mentaszószt kevertem hozzá. Mire elkészült a borsó, megsült a két szelet lazac is az olívaolaj-vaj keverékén. Nem ragoztam túl a hal fűszerezését, só és borsot adtam hozzá. Ízlett nekünk.

2 megjegyzés:

Sandra G. írta...

Nálunk is nagy kedvenc a lazac. A mentás zöldborsóhoz Én szárított mentát, vagy friss leveleket szoktam összevágni. És nagyon jó bele a feta sajt. AZ egy kicsit még jobban megdobja. Ajánlom kipróbálásra!

üsv

Főz és fecseg írta...

Biztosan nagyon finom fetával is,alkalomadtán kipróbálom. Amikor még van a kertemben friss menta, akkor én is azt használom.

 
Harcolj a spam ellen! Katt ide!