Nem sokáig lesz már cékla a piacon, ki kellett használni az alkalmat, amikor megláttam a méretes 50 dkg-os példányokat. A meghámozott, hüvelykujjnyi méretűre szelt céklákat fokhagymával, olíva olajjal, sóval, némi balzsamecettel meghintve 50 perc alatt közepes sütőben megsütöttem. Gyűrűket vágtam pogácsa szaggatóval, fetasajt kockákkal, rukkolával és balzsamecettel tálaltam. Az édes cékla, sós feta, kesernyés rukkola a balzsamecettel fantasztikus ízkombináció!
2011. május 15., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Ez eszméletlen jól néz ki! Szuper ötlet a pogácsaszaggató, meg különbenis imádom a sült céklát. :)
Köszönöm a dicséretet!
A sült céklát mi is imádjuk.:)
Megjegyzés küldése