Joghurtos csirke, sült céklával és krumplival
Talán nem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért kedvelem az ilyen ebédeket. Egyszerű, kevés idő ráfordítást igényel, mégis finom. Ja, és 10 másfélét csinálhatunk amíg elkészül.
4 db bőrétől megfosztott csirkecombot, egy egész, szeletekre vágott csirkemellet előző este bepácolom 2 joghurt, teáskanál kurkuma, kicsi só, bors, csipős pirospaprika, kakukkfű keverékébe.
Másnap az egyik tepsibe zuttyintom a húsokat pácostul. A másik tepsibe krumplit terítek, sózom, kevés olíva olajjal összekeverem, mellé teszem a sütőzacskóba dugdosott fokhagymákat, sózott, köménnyel meghintett céklákat. 1 óra alatt megsülnek.
4 db bőrétől megfosztott csirkecombot, egy egész, szeletekre vágott csirkemellet előző este bepácolom 2 joghurt, teáskanál kurkuma, kicsi só, bors, csipős pirospaprika, kakukkfű keverékébe.
Másnap az egyik tepsibe zuttyintom a húsokat pácostul. A másik tepsibe krumplit terítek, sózom, kevés olíva olajjal összekeverem, mellé teszem a sütőzacskóba dugdosott fokhagymákat, sózott, köménnyel meghintett céklákat. 1 óra alatt megsülnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése