2010. augusztus 1., vasárnap

Töltött csirkemell


Nem könnyű a csirkemellből valami olyat produkálni, ami sült, ami elég szaftos, és még a kinézete sem hagy kívánni valót. Ehhez kettő csirkemellet 8 db vékony szeletre vágtam. Sóztam, borsoztam, reszelt parmezánnal meghintettem a szeletek egyik felét. Roppanósra dinsztelt sárgarépa, és nyers cukkini szeleteket tekertem bele és fogpiszkálóval megtűzve kezdtem el körbesütni vaj és olíva olaj keverékén kettő gerezd fokhagyma társaságában. Kevés húslevest is öntöttem hozzá amivel puhára pároltam. A zsírjára sült húsokat kiszedtem, melegen tartottam. A visszamaradt zsiradékon egy csomó snidlinget és kockára vágott főtt krumplit megforgattam. Fantasztikusan finom lett a köret is.

Nincsenek megjegyzések:

 
Harcolj a spam ellen! Katt ide!