Hirtelen ötlettől vezérelve a karaj szeletelése közben eszembe jutott a satay. Néhány szeletet csíkokra vágtam és pácot készítettem kínai ötfűszer keverékből, gyömbér, fokhagyma, kevés szójaszósz és mogyoró olaj keverékéből. A bambuszpálcákat beáztattam, majd a húsokat felszúrtam és rátekertem. Nem roston, a villanytűzhelyben sütöttem meg és a Lidlben vásárolt csípős mogyorószósszal ettük.
2010. június 6., vasárnap
Satay mogyorószósszal
Hirtelen ötlettől vezérelve a karaj szeletelése közben eszembe jutott a satay. Néhány szeletet csíkokra vágtam és pácot készítettem kínai ötfűszer keverékből, gyömbér, fokhagyma, kevés szójaszósz és mogyoró olaj keverékéből. A bambuszpálcákat beáztattam, majd a húsokat felszúrtam és rátekertem. Nem roston, a villanytűzhelyben sütöttem meg és a Lidlben vásárolt csípős mogyorószósszal ettük.
Címkék:
húsételek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése