A salátabár teljes gőzzel
működik. A változatosság gyönyörködtet, mint tudjuk és ez a salátákra is igaz.
A csupa zöld színű saláta a balzsamecet és a Worcestershire szósz áldásos
hatása miatt nem lett tökéletes, hiszen főleg az almakockák színe megváltozott.
Ennek ellenére igaz a csupa zöld, hiszen a hozzávalók eredetileg mind zöldek.
Hozzávalók, ahogyan készítettem:
1 jégsaláta
1 zöld nyári alma
1 zöld paprika
1 fürt szőlő, zöld
2 evőkanál zöld
olajbogyó
a mártáshoz:
1 teáskanál csípős
mustár
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál
balzsamecet
1 evőkanál
Worcestershire szósz
Az almát és a paprikát kockákra
vágtam, a salátát összetépkedtem. Minden hozzávalót egy tálba halmoztam, a
mártással összekevertem. Fantasztikusan finom lett, roppanós, édes és savanyú,
meglepően harmonikus ízű.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése