A kisujjnyira vágott zeller szeleteket karikákra szaggattam. Két nagy lila hagymát felszeleteltem, majd lisztes zacskóban rázogattam, aztán mártogattam, tojás, zsemlemorzsa, megint tojás, zsemlemorzsa, vagyis kétszer paníroztam. Ezeket aztán a kedvesemre bíztam, aki a fritőz felelőseként igen rutinosan látta el a feladatát.
A vastagra szeletelt szűzérméket meglapogattam, sóztam(kicsit), borsoztam, majd hajszálvékony nyers sonkával körbetekertem, kevés olajon mind a két oldalát megkapattam. A kis tekercseket a közepes sütőben 20 perc alatt megsütöttem.
A vastagra szeletelt szűzérméket meglapogattam, sóztam(kicsit), borsoztam, majd hajszálvékony nyers sonkával körbetekertem, kevés olajon mind a két oldalát megkapattam. A kis tekercseket a közepes sütőben 20 perc alatt megsütöttem.
2 megjegyzés:
vicces ötlet! imádom a zellert és az összes többit is, úgyhogyy jöhet;-)
Próbáld ki, biztosan ízleni fog!
Megjegyzés küldése