tag:blogger.com,1999:blog-7015468224184469943.post8131476177943088224..comments2023-05-27T13:08:00.767+02:00Comments on főz és fecseg: Hagymás rostélyosFőz és fecseghttp://www.blogger.com/profile/01536400751252578090noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7015468224184469943.post-56343513805366795962010-01-10T19:48:27.690+01:002010-01-10T19:48:27.690+01:00Igen, pontosan, mert maradt ott még mustár maradék...Igen, pontosan, mert maradt ott még mustár maradék is. Különben el tudtam volna képzelni egy kis fehér bort is hozzá, de most csak vörös borom volt.Főz és fecseghttps://www.blogger.com/profile/01536400751252578090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7015468224184469943.post-65926013498455300292010-01-10T19:35:47.130+01:002010-01-10T19:35:47.130+01:00Régóta keresek már jó hagymás rostélyos receptet. ...Régóta keresek már jó hagymás rostélyos receptet. A tiéd nagyon jónak tűnik :) Mit értesz azon, hogy kiöblíted a pácoló edényt? Forró vízzel? És azt öntöd a húsra?lúdanyóhttps://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.com